Роло щори Ден и Нощ -4% отстъпка

Роло щорите Ден и Нощ са предназначени за тези клиенти, които желаят да комбинират предимствата на класическите роло щори и тези на ламелните щори. Така вече с Роло щори Ден и Нощ може да се регулира светлинния поток без да се налага щората да е в крайно вдигнато или спуснато положение, просто се регулира разминаването между плътните и прозрачните ивици на плата. Тези им предимства правят роло щорите Ден и Нощ все по-предпочитани в съвременния интериорен дизайн.

Както и при класическите роло щори и тук платовете са антистатични и лесни за поддръжка. Роло щорите Ден и Нощ се управляват посредством елегантна верижка - когато плата стигне до желаното от Вас положение, просто спирате и не е необходимо нищо да застопорявате.

Предлагани модели
Модел Ден и нощ Стандарт
Модел "Ден и Нощ Стандарт" - Без кутия и водачи Това е класическият модел Роло щори Ден и Нощ. Щората представлява вал на който се навива плата, монтиран чрез елегантни PVC планки към дограмата. Плата е антистатичен и представлява последователно редуващи се непрозрачни и прозрачни ивици. Щорите се предлагат с бяла или кафява окомплектовка на профилите. Стандартно роло щорите ден и нощ модел Стандарт се монтират към дограмата на всяко крило поотделно. Като допълнителна екстра се предлага т.нар. Странично водене - възможност за фиксиране на долния профил на щората с корди за да не се "вее". Модел Ден и Нощ Стандарт може да се монтира на почти всички видове дограми.

Важно: Вала на щората изпъква на 6,0 см пред дограмата. Това може да попречи на нормалното отваряне на крилото (конзолата да опре в зида), в зависимост от това как са разположени дограмата и стените!
Модел Ден и нощ Елегант
Модел "Ден и Нощ Елегант" - Със кутия и водачи При този модел роло щората Ден и Нощ приляга елегантно към дограмата, ограничавайки видимостта и светлинния поток. Плата се покрива от заоблена декоративна кутия, а върху стъклодържачите на дограмата се поставят алуминиеви водачи, които освен, че спират притока на светлина, придържат долния профил на щората, така че да не може да провисне дори и при двуосово отваряне на прозорец или врата. Роло щори Ден и Нощ модел Елегант се предлагат с окомплектовка на профилите и водачите в цвят бял, кафяв, антрацит, а също и в дървесна имитация цвят златен дъб и орех.

Важно е да се има предвид, че модел Ден и Нощ Елегант не винаги може да се постави на всяка дограма. Това зависи от вида на стъклодържачите, дебелина на стъклопакета и др.

Важно: Декоративната кутия на щорите изпъква между 2,9 и 4,5 см. пред дограмата! Това може да попречи на нормалното отваряне на крилото (кутията да опре в зида), в зависимост от това как са разположени дограмата и стените!

Роло щори ден и нощ цена:

ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Роло щори Ден и Нощ "Стандарт" без кутия и водачи pdf файл ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Роло щори Ден и Нощ "Елегант" с кутия и водачи pdf файл

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС. УНИТЕХ ГРУП ЕООД си запазва правото да променя цените според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата.
  • Вземане на размери, показване на мостри с цветове и изготвяне на оферта - 20,00 лв. (за гр.София)
  • Доставка за монтаж – 10,00 лв.
  • Монтаж - 10,00 лв./щора

НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате 4% ОТСТЪПКА!

ОНЛАЙН МАГАЗИН - Вече може да поръчате Роло щори Ден и Нощ по Ваши размери бързо и лесно изцяло онлайн през нашия онлайн магазин shtori-online.bg с допълнителна отстъпка и БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна. На сайта ще откриете подробни инструкции относно "как да вземете точни мерки" и "как да извършите монтажа".

Роло щори ден и нощ