Римски щори -4% отстъпка

Римските щори внасят така желаната нотка елегантност и са един от най-актуалните модели в съвременния интериор. Отличават се с елегантен дизайн, внасящ уют и топлина във всеки модерен дом.

Изработват се от текстил в различни варианти и се обособяват като предпочитан акцент и част от модерния тип обзавеждане.

Фирма "УНИТЕХ ГРУП" ЕООД предлага богата гама от текстили с различен състав, разнообразни цветове и дизайн, както и различни варианти за изпълнение. Римските щори обикновено се монтират на дограмата на всяко крило поотделно. В редки случаи може да се извърши монтаж и на таван, но тогава за да се отвори прозорец или врата, всеки път щората трябва да се вдига догоре, което създава неудобство. Със своите съвременни решения и възможности, римските щори могат перфектно да играят ролята на завеси. Лесно се почистват и поддържат.

Предлагани модели
Модел Аура
Модел Аура Принципа на работа на този модел римски щори е много лесен и опростен. Щората се състои от текстилно платно, което се надипля в горната част на прозореца. При желание за почистване, платът много лесно се отделя от горната релса. Стандартно управлението на щората се извършва ръчно посредством елегантна управляваща верижка, но има възможност и за поставяне на електромотор.
Модел Елеганте
Модел Елеганте Този модел е по-дискретен и плата е по-близо до дограмата, благодарение на по-компактния горен профил. Модел Елеганте се състои от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция. Щората се управлява с корда. Предлагаме избор от няколко цвята на профилите - бял, кафяв, сив и антрацит.

Римски щори цена:

ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Римски щори модел "Аура" pdf файл ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Римски щори модел "Елеганте" pdf файл

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС. УНИТЕХ ГРУП ЕООД си запазва правото да променя цените според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата.
  • Вземане на размери, показване на мостри с цветове и изготвяне на оферта - 20,00 лв. (за гр.София)
  • Доставка за монтаж – 10,00 лв.
  • Монтаж - 10,00 лв./щора

НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате 4% ОТСТЪПКА!

ОНЛАЙН МАГАЗИН - Вече може да поръчате Римски щори по Ваши размери бързо и лесно изцяло онлайн през нашия онлайн магазин shtori-online.bg с допълнителна отстъпка и БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна. На сайта ще откриете подробни инструкции относно "как да вземете точни мерки" и "как да извършите монтажа".

Римски щори
Плат Rioja (кликни и виж цветовете)
Плат Monarca и Cuisine (кликни и виж цветовете)