Онлайн магазин shtori-online.bg

За shtori-online.bg

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да Ви представим най-големия Онлайн магазин за качествени Щори, Комарници и Врати хармоника. На Shtori-Online.BG можете бързо и лесно само с няколкото клика да поръчате желания от Вас продукт при това на изгодна цена и с Безплатна доставка за цялата страна.

Предлагаме огромен избор от цветове и модели на всички видове щори, комарници и врати хармоника. На сайта ще откриете полезна информация за всеки продукт относно това как да вземете точни мерки и как да направите монтажа. Приятно пазаруване!

 

Последователност на поръчка

Поръчайте лесно от цялата страна Стъпка 1 Поръчайте лесно от цялата страна

Тук може да изчислите и сравните цените на точно избраните от Вас продукти директно с размерите от Вашият дом или офис.

Изберете продукт Стъпка 2 Изберете продукт

Ние Ви предлагаме интуитивна система за поръчка на желания продукт с точно определен размер, цвят и екстри изцяло онлайн.

Конфигурирайте продукта Стъпка 3 Конфигурирайте продукта

Лесно е, просто следвайте отделните "стъпки" за поръчка на даден продукт. За Ваше улеснение сме написали и подробни инстукции относно "как да вземете точни мерки" и "как да извършите монтажа".

Плащане на поръчката Стъпка 4 Плащане на поръчката

Предлагаме четири удобни начина за плащане, като за три от тях предлагаме и БЕЗПЛАТНА доставка на поръчания продукт до Вашият дом или офис на куриерската фирма.

 

Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти и услуги, вярваме, че ако се възползвате от тях ще останете доволни!