Комарници -4% отстъпка

Елегантно и в същото време изключително надеждно средство за решаване на проблемите с досадните летящи насекоми са съвременните противонасекомни мрежи или така наречените комарници. Наред с добрия естетически вид те осигуряват качествена денонощна защита от насекомите.

Комарниците са изработени от алуминиеви рамки и специална мрежа от негорим материал, благодарение на което този тип комарник не се чупи и не старее.

Предлагани модели
Статичен комарник
Статичен комарник подходящ за всички видове прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и не се налага преместването (отваряне) на мрежата.
Комарник на панти
Комарник на панти специално предназначен за балконски врати и прозорци. Изключително практичен и удобен, комарника на панти лесно се сваля за почистване, надежден е и на достъпна цена. Всичко това наложи комарниците на панти като предпочитан модел комарник спрямо качество и цена.
Вертикален ролетен комарник (тип Прозорец)
Вертикален ролетен комарник (тип Прозорец) използва се при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа - удобна, надеждна и дълготрайна. Предимство при тях е, че са компактни, лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца. Когато нямате нужда от комарника, просто събирате мрежата горе в кутията и все едно няма комарник и обратно при нужда издърпвате мрежата - бързо, лесно и удобно
Врата комарник с усилен профил
Врата комарник с усилен профил подходящ за всякакви врати, особено за такива с по-големи размери. Този модел се изработва с усилен (по-широк) профил, което го налага като предпочитан комарник за балконски врати, през които се преминава по-често и комарника се използва активно.
Плисе комарник
Плисе комарник поставя се предимно на врати, но е удобен и за прозорци. Плисе комарника е надежден, елегантен и лесен за употреба. Много е удобен за тесни тераси, защото начина на събиране на мрежата дава възможност оптимално да се усвои наличното пространство. Мрежата се събира настрани (не напред като комарниците на панти), а допълнително удобство е, че мрежата не е под напрежение и можете да оставяте комарника и в междинни положения при нужда

Комарници цена:

» вижте примерни цени на комарници

 

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС. УНИТЕХ ГРУП ЕООД си запазва правото да променя цените според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата.
  • Вземане на размери, показване на мостри с цветове и изготвяне на оферта - 20,00 лв. (за гр.София)
  • Доставка за монтаж – 10,00 лв.
  • Монтаж - 12,00 лв./прозорец и 15,00 лв./врата

НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате 4% ОТСТЪПКА!

ОНЛАЙН МАГАЗИН - Вече може да поръчате Комарници по Ваши размери бързо и лесно изцяло онлайн през нашия онлайн магазин shtori-online.bg с допълнителна отстъпка и БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна. На сайта ще откриете подробни инструкции относно "как да вземете точни мерки" и "как да извършите монтажа".

Комарници
Цвят бял (кликни и виж цветовете)
Цвят кафяв (кликни и виж цветовете)
Цвят по RAL (кликни и виж цветовете)