Дървени щори -4% отстъпка

Фирма "УНИТЕХ ГРУП" ЕООД предлага вътрешни Дървени хоризонтални щори с ширина на ламела 25 мм в 15 различни цвята. Те са подходящо дизайнерско решение за всеки дом, офис или заведение и внасят в помещението особен чар, лукс, изисканост и топлина.

Регулирането на светлината става, чрез промяна на ъгъла на хоризонталните дървени ламели или чрез повдигането им. Могат да бъдат монтирани на дограмата челно (със застъпване на стъклодържачите) или вътре в светлия отвор (между стъклодържачите). Профилите и кордите са цветово съчетани с цвета на дървото. Стандартно горната греда е скрита от декоративен дървен корниз.

Дървените щори са подходящи за всички видове прозорци. Щорите изработени от дърво създават неповторим уют с естествения си произход. Цвета, тежестта и мириса, които носят хоризонталните дървени щори придават несравнимо усещане във всяко помещение.

Щорите се изработват по индивидуални размери, за да се впишат перфектно във Вашия интериор.

Максимална ширина 240 см. Максимална площ на щората 4,00 кв.м.

Предлагани модели
Дървени щори
Дървени щори Ширина на ламела 25 мм

Дървени щори цена :

ВИЖ -> КАТАЛОГ с описание и цени на Дървени хоризонтални щори виж pdf файл

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС. УНИТЕХ ГРУП ЕООД си запазва правото да променя цените според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата.
  • Вземане на размери, показване на мостри с цветове и изготвяне на оферта - 20,00 лв. (за гр.София)
  • Доставка за монтаж – 10,00 лв.
  • Монтаж - 10,00 лв./щора

НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате 4% ОТСТЪПКА!

ОНЛАЙН МАГАЗИН - Вече може да поръчате Дървени щори по Ваши размери бързо и лесно изцяло онлайн през нашия онлайн магазин shtori-online.bg с допълнителна отстъпка и БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна. На сайта ще откриете подробни инструкции относно "как да вземете точни мерки" и "как да извършите монтажа".

Дървени щори