Външни ролетни щори

Те са изключително подходящи за цялостното оформление на дограмата в един дом. По вида на материала на ламелите те се делят на два вида: с алуминиеви ламели, напълнени с полиуретан, и с PVC ламели като има възможност за комбинации. И двата вида осигуряват максимална защита от слънце, шум, прах и вода. Изработени от висококачествени топло и звукоизолационни материали алуминиевите външни ролетни щори намаляват температурата в помещението с до 50C през лятото и я повишават с до 40C през зимата това води до намалени разходи за охлаждане през лятото и за отопление през зимата.

Външните ролетни щори са част от външната топлоизолация на всяко жилищно помещение и също така предпазват дограмата от вредни атмосферни влияния и механични повреди. Имат изключително надеждни механизми на задвижване, както и възможност за различни начини на управление. Предлага се както ръчно, така и управление с електромотор и дистанционно.

Със своите допълнителни топлоизолационни качества, подобрената шумоизолация и възможността за постигане на затъмнение до 100% външните ролетни щори се явяват несъмнен плюс за всеки прозорец.

Предлагани модели
Алуминиеви Външни ролетни щори
Алуминиеви Външни ролетни щори изработени са от Алуминиева кутия, Алуминиеви конзоли, Метална ос, Алуминиеви водачи с четка и Алуминиеви ламели запълнени с пенополиуретанова пяна осигуряваща допълнителна шумо и топлоизолация. Ламелите са с ширина Н39 (39мм) и Н55 (55мм). Алуминиевите външни ролетни щори са предпочитания модел външни щори поради своята здравина и надежност както и възможност за избор на различни цветове, включително дървесни имитации и цвят по RAL.

Външни ролетни щори цена :

КАТАЛОГ цени на Алуминиеви Външни щори AL-H39mm виж pdf файл КАТАЛОГ цени на Алуминиеви Външни щори AL-H55mm виж pdf файл

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС. УНИТЕХ ГРУП ЕООД си запазва правото да променя цените според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата.
  • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО
  • Монтаж - щора 45 лв/бр; щора с изнасяне 50 лв/бр; щора с мотор или манивела 55 лв/бр; щора с мотор или манивела с изнасяне 60 лв/бр.
Външни ролетни щори