ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

Роло щорите Ден и Нощ са предназначени за тези клиенти, които желаят да комбинират предимствата на класическите роло щори и тези на ламелните щори. Така вече с Роло щори Ден и Нощ може да се регулира светлинния поток без да се налага щората да е в крайно вдигнато или спуснато положение, просто се регулира разминаването между плътните и прозрачните ивици на плата. Тези им предимства правят роло щорите Ден и Нощ все по-предпочитани в съвременния интериорен дизайн.

Както и при класическите роло щори и тук платовете са антистатични и лесни за поддръжка. Роло щорите Ден и Нощ се управляват посредством елегантна верижка - когато плата стигне до желаното от Вас положение, просто спирате и не е необходимо нищо да застопорявате.

Предлагаме 2 модела Роло щори Ден и Нощ:

 • Роло щори Ден и Нощ модел "Стандарт" - система без кутия и водачи. Щората представлява вал на който се навива плата, монтиран чрез елегантни PVC планки към дограмата. Предлагат се с бяла и кафява окомплектовка. Стандартно роло щорите ден и нощ модел Стандарт се монтират към дограмата на всяко крило поотделно, но може да се монтират и на стена и на таван. Като допълнителна екстра се предлага т.нар. Странично водене - възможност за фиксиране на долния профил на щората с корди за да не се "вее"
 • Роло щори Ден и Нощ модел "Елегант" - система с кутия и водачи. При този модел роло щората ден и нощ приляга елегантно към дограмата, ограничавайки видимостта и светлинния поток. Плата се покрива от заоблена декоративна кутия, а върху стъклодържачите на дограмата се поставят елегантни алуминиеви водачи, които освен, че спират притока на светлина, придържат щората, така че да не може да провисне дори и при двуосово отваряне на прозорец или врата. Роло щори Ден и Нощ модел Елегант се предлагат с окомплектовка в бял и кафяв цвят, а също и в дървесна имитация цвят златен дъб (само за щори с височина до 140 см).

  Размера на касетата (кутията) на щори с височина до 140 см. е с размери - напред 2,9 см / височина 7,5 см (цветове бял, кафяв и златен дъб).
  Размера на касетата (кутията) на щори с височина до 230 см. е с размери - напред 4,5 см / височина 7,5 см (цветове бял, кафяв и златен дъб).
Роло щори ден и нощ ПРОМОЦИОНАЛНА цена : ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Роло щори Ден и Нощ "Стандарт" без кутия и водачи pdf файл ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени на Роло щори Ден и Нощ "Елегант" с кутия и водачи pdf файл
Като в цената се включва:
 • Безплатно вземане на размери и показване на мостри*
НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
3% ОТСТЪПКА!
Цените са в лева с ДДС
* ако поръчката е под 50 лв.: Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.
Към калкулатора
Плат Print

Изберете модел

Изберете цвят

Въведете размери на щората

см.

 

см.

Изберете цвят на компонентите

Екстри

Цена: 0.00 лв.

Забележки:

 • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
 • НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
  3% ОТСТЪПКА!
 • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО*
 • Монтаж - 4,00 лв./щора
вземете размери за Вашите роло щори ден и нощ
Вижте подбрани снимки със завършени от нас проекти за роло щори ден и нощ

към галерия