ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

Римските щори внасят така желаната нотка елегантност и са един от най-актуалните модели в съвременния интериор. Отличават се с елегантен дизайн, внасящ уют и топлина във всеки модерен дом.

Изработват се от текстил в различни варианти и се обособяват като предпочитан акцент и част от модерния тип обзавеждане.

Фирма "УНИТЕХ-БГ" ЕООД предлага богата гама от текстили с различен състав, разнообразни цветове и дизайн, както и различни варианти за изпълнение. Съществуват варианти за монтаж на римски щори както на дограма, така и на стена или таван. Със своите съвременни решения и възможности, римските щори могат перфектно да играят ролята на завеси. Лесно се почистват и поддържат.

  • Римски щори - принципа на работа на този модел римски щори е много лесен и опростен. Щората се състои от текстилно платно, което се надипля в горната част на прозореца. При желание за почистване, платът много лесно се отделя от горната релса. Стандартно управлението на щората се извършва ръчно посредством елегантна управляваща верижка, но има възможност и за поставяне на електромотор.
Римски щори ПРОМОЦИОНАЛНА цена : ВИЖ -> КАТАЛОГ с описание и цени на Римски щори pdf файл
Като в цената се включва:
  • Безплатно вземане на размери и показване на мостри *
Цените са в лева с ДДС
* ако поръчката е под 50 лв.: Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.
Към калкулатора

Изберете модел

Изберете цвят

Въведете размери на щората

см.

 

см.

Екстри

Цена: 0.00 лв.

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
  • НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
    3% ОТСТЪПКА!
  • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО*
  • Монтаж - 4,00 лв./щора
вземете размери за Римски щори
Вижте подбрани снимки със завършени от нас проекти за римски щори

към галерия