Плисе щори Промо цена 5 + 3 = - 8% отстъпка

Изключително ефектни! Плисе щорите са елегантно, модерно и луксозно решение, подходящто за всеки съвременен интериор. Плата се нагъва като "хармоника", благодарение, на което в събрано положение щората заема много малка част от прозореца. Платовете за плисе щори са висококачествени и не задържат прах и мръсотия. Може да се избира между ефирни (прозрачни) платове, полупропускливи (пропускат светлина, но не пропускат видимост) и BlackOut платове (затъмняващи до 100%).

Плисе щорите се монтират поотделно на всяко крило, което позволява лесното отваряне на прозорци и врати без съобразяване с положението на щората. Стандартно всички модели плисе щори, които предлагаме имат т. нар. Странично водене т.е щората се фиксира към дограмата с обтегнати корди и не се "вее".

Предлагани модели
Плисе щори Модел BB 10
Плисе щори "Модел BB 10" Това е най-разпространения модел плисе щори. Модел BB 10 е с обтегнати корди и е предназначен както за вертикални, така и за прозорци с наклон до 15°. Горния профил е статичен и движението на щората (спускане и събиране) се извършва посредством елегантна ПВЦ дръжка на долния профил на щората.
Плисе щори Модел BB 30 (ден и нощ)
Плисе щори "Модел BB 30 (ден и нощ)" Този модел представлява комбинация от два плата: ефирен (прозрачен), който се използва през деня и плътен плат за вечерта или много слънчево време. Модел BB 30 е с обтегнати корди и е предназначен както за вертикални, така и за прозорци с наклон до 15°. Горния профил е статичен, а средния и долния са подвижни. Щората се управлява посредством ПВЦ дръжки на средния и долния профил.
Плисе щори Модел BB 24
Плисе щори "Модел BB 24" Модел BB 24 е с обтегнати корди и е предназначен както за вертикални, така и за прозорци с наклон до 15°. И двата профила (горен и долен) са подвижни, което позволява събиране на щората нагоре, надолу или по средата. Управлението е посредством елегантни ПВЦ дръжки на горния и долния профил.
Плисе щори Модел B0 10
Плисе щори "Модел B0 10" Модел B0 10 е с обтегнати корди и е предназначен както за вертикални, така и за прозорци с наклон до 15°. Имат статичен горен и подвижен долен профил. Управлението на щората (спускане и събиране) е посредством въженце (шнур) и стоп механизъм.

Плисе щори ПРОМОЦИОНАЛНА цена:

ВИЖ - > КАТАЛОГ с описание и цени на Плисе щори модел BB10 и BB30 pdf файл ВИЖ - > КАТАЛОГ с описание и цени на Плисе щори модел BB24 и B010 pdf файл

Като в цената се включва:

  • Безплатно вземане на размери и показване на мостри*

НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително 3% ОТСТЪПКА!

 

Цените са в лева с ДДС

* ако поръчката е под 50 лв.: Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.

Плисе щори
Изберете модел: Въведете размери на щората: см.
Изберете цвят на профила:

Забележка: при "Модел BB 30 (ден и нощ)" цената е равна на цената на щората с единия плат + цената на щората с другия плат!

Изберете цвят:   см.
Размери за плисе щори
Цена: 0.00 лв.

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
  • НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително 3% ОТСТЪПКА!
  • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО*
  • Монтаж - 4,00 лв./щора

* ако поръчката е под 50 лв.: Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.