ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

Елегантно и в същото време изключително надеждно средство за решаване на проблемите с досадните летящи насекоми са съвременните противонасекомни мрежи или така наречените комарници. Наред с добрия естетически вид те осигуряват качествена денонощна защита от насекомите.

Предлагаме 5 модела Комарници (мрежи против насекоми):

 • Статичен комарник - подходящ за всички видове прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и не се налага преместването (отваряне) на мрежата.
 • Комарник на панти - специално предназначен за балконски врати и прозорци. Изключително практичен и удобен, комарника на панти лесно се сваля за почистване, надежден е и на достъпна цена. Всичко това наложи комарниците на панти като предпочитан модел комарник спрямо качество и цена.
 • Врата комарник с усилен профил - подходящ за всякакви врати (и за такива с по-големи размери). Има възможност за поставяне както на стандартни, така и на напрегнати панти
 • Вертикален ролетен комарник (тип Прозорец) - използва се при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа - удобна, надеждна и дълготрайна. Предимство при тях е, че са компактни, лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца. Когато нямате нужда от комарника, просто събирате мрежата горе в кутията и все едно няма комарник и обратно при нужда издърпвате мрежата - бързо, лесно и удобно.
 • Плисе комарник - поставя се предимно на врати, но е удобен и за прозорци. Плисе комарника е надежден, елегантен и лесен за употреба. Много е удобен за тесни тераси, защото начина на събиране на мрежата дава възможност оптимално да се усвои наличното пространство. Мрежата се събира настрани (не напред като комарниците на панти), а допълнително удобство е, че мрежата не е под напрежение и можете да оставяте комарника и в междинни положения при нужда.

Комарниците са изработени от алуминиеви рамки и специална мрежа от негорим материал, благодарение на което този тип комарник не се чупи и не старее.

Комарници ПРОМОЦИОНАЛНА цена :
» вижте примерни цени на комарници
Като в цената се включва:
 • Безплатно вземане на размери и показване на мостри
Цените са в лева с ДДС
* ако поръчката е под 50 лв. : Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.
Към калкулатора

Изберете модел

Изберете цвят

Въведете размери на комарника

см.

 

см.
Цена: 0.00 лв.

Забележки:

 • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
 • НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
  3% ОТСТЪПКА!
 • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО*
 • Монтаж - 5,00 лв./бр.
вземете размери за мрежи против насекоми
Вижте подбрани снимки със завършени от нас проекти за комарници - мрежи против насекоми

към галерия