ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

За нас

Фирма УНИТЕХ-БГ ЕООД стартира дейността си през 2006 г. с производство, доставка и монтаж на хоризонтални и вертикални щори и мрежи против насекоми. За кратко време фирмата успява да натрупа сериозен опит в областта на интериорните щори и да разшири производството си.

От 2008 г. фирмата започва производство и на външни ролетни щори и врати хармоника. Поради голям интерес и чести запитвания от потребители извън София през 2017 г. стартирахме най-големия онлайн магазин shtori-online.bg предлагащ разнообразие от качествени щори, комарници и врати хармоника на изодни цени и с безплатна доставка за цялата страна.

Непрекъснатите инвестиции в машини и оборудване от най-висок клас и подобряване квалификацията на служителите са гаранция за високо качество и конкурентни цени. Днес фирмата предлага широка гама от продукти:

Хоризонтални алуминиеви (венециански) щори


Вертикални щори


Роло щори


Роло щори Ден и Нощ


Римски щори


Плисе щори


Дървени хоризонтални щори


Бамбукови щори


Външни ролетни щори


Комарници (мрежи против насекоми)


Врати хармоникаФирмена политика е предлагането на висококачествени продукти на най-добри цени както и на комплексни решения на клиента, а именно: консултация, вземане на точни размери, производство, доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. За да улесним максимално нашите клиенти, ние предлагаме услугата мобилен шоурум т.е. наш консултант ще Ви посети на място с мостри (цял готов продукт) на избраните от Вас продукти, и по този начин ще можете да видите как се вписва този продукт във Вашия интериор, както и да се запознаете с управляващите механизми и начина на монтаж.

Така Вие ще бъдете професионално консултирани, и можете да изберете най-подходящия вид, цвят и модел, според съществуващата обстановка и бюджет.
Столичен Инспекторат Столичен Инспекторат Столичен Инспекторат Мобилтел Мобилтел Пълна лудница л Канал 3 л Фен TV л Фолклор TV л Боила л Вас л Бъгларска академия на науките л Министерство на земеделието и храните л Професионална гимназия по екология и биотехнологии "Проф. д-р Асен Златаров" л 150 ОУ "Цар Симеон Първи" л 4 ОУ "Джон Атанасов" л 17 ОДЗ Мечо Пух л 79 ЦДГ Синчец л 69 СОУ "Дим. Маринов" София л Медицински център "Булстрад здраве" л 133 СОУ "Ал.С.Пушкин" л и много други...