ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

Те са изключително подходящи за цялостното оформление на дограмата в един дом. По вида на материала на ламелите те се делят на два вида: с алуминиеви ламели, напълнени с полиуретан, и с PVC ламели като има възможност за комбинации. И двата вида осигуряват максимална защита от слънце, шум, прах и вода. Изработени от висококачествени топло и звукоизолационни материали алуминиевите външни ролетни щори намаляват температурата в помещението с до 50C през лятото и я повишават с до 40C през зимата това води до намалени разходи за охлаждане през лятото и за отопление през зимата.

Външните ролетни щори са част от външната топлоизолация на всяко жилищно помещение и също така предпазват дограмата от вредни атмосферни влияния и механични повреди. Имат изключително надеждни механизми на задвижване, както и възможност за различни начини на управление. Предлага се както ръчно, така и управление с електромотор и дистанционно.

Със своите допълнителни топлоизолационни качества, подобрената шумоизолация и възможността за постигане на затъмнение до 100% външните ролетни щори се явяват несъмнен плюс за всеки прозорец.

Предлагаме следните модела Външни ролетни щори:

  • Алуминиеви Външни ролетни щори - изработени са от Алуминиева кутия, Алуминиеви конзоли, Метална ос, Алуминиеви водачи с четка и Алуминиеви ламели запълнени с пенополиуретанова пяна осигуряваща допълнителна шумо и топлоизолация. Ламелите са с ширина Н39 (39мм) и Н55 (55мм). Алуминиевите външни ролетни щори са предпочитания модел външни щори поради своята здравина и надежност както и възможност за избор на различни цветове, включително дървесни имитации и цвят по RAL.
  • PVC Външни ролетни щори - изработени са от Алуминиева кутия, Алуминиеви конзоли, Метална ос, Алуминиеви водачи с четка и PVC ламели. Предлагат се само в Бял цвят.
Цветове външни ролетни щори с AL ламели
Цветове външни ролетни щори с PVC ламели

Изберете модел

Изберете цвят

Изберете цвят

Въведете размери на щората

см.

 

см.
Цена: 0.00 лв.

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
  • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО
  • Монтаж - щора 20 лв/бр; щора с изнасяне 25 лв/бр; щора с мотор или манивела 30 лв/бр; щора с мотор или манивела с изнасяне 35 лв/бр.
вземете размери за Външни ролетни щори
Вижте подбрани снимки със завършени от нас проекти за външни ролетни щори

към галерия