ПРОМОЦИЯ!!! 01.04.2020г. Уважаеми клиенти, за периода от 01.04.2020 г. до 30.04.2020 г. обявяваме отстъпки до -10% от цената за всички продукти. вижте още за промоцията
Ново - Онлайн магазин 01.05.2017г. Може да закупите бързо и лесно изцяло онлайн щори, комарници и врати хармоника по индивидуални мерки на изгодна цена и с безплатна доставка за цялата страна. shtori-online.bg

Вратите хармоника Ви дават възможност гъвкаво и временно да променяте разпределението на помещението в съответствие с дизайнерското хрумване или практични потребности. Те са изработени от висококачествено PVC и се предлагат в цветове от бял до тъмен дъб.

При отворено състояние вратите хармоника освобождават място за Вашето семейство или мебели, а при желание могат бързо и безшумно да осигурят нужното уединение и дискретност. Качествените PVC материали осигуряват допълнителна шумо и топлоизолация, което превърна този тип врати в практично и предпочитано решение за лесно и достъпно преграждане на помещения, а в зимните месеци намаляват и разходите за отопление. Вратите се изработват по индивидуални размери на клиента.

Предлаган модел:

  • Врата хармоника "Стандарт" - само с горна релса. Това е най-разпространения модел врата хармоника. Движението на ламелите е по релса монтирана в горната част. Стандартно врата се отваря и затваря с олекотени пвц дръжки.

Предлагаме 3 начина на събиране на вратите, а като допълнителни екстри могат да се поставят декоративни прозорчета и брава с ключалка.

Максимална височина 253 см.

Врати хармоника ПРОМОЦИОНАЛНА цена : 79,00 лв./кв.м за цветове N118 (бяло) и N124 (кафяво) и 109,00 лв./кв.м за цветове дървесна имитация, като в цената се включва:
  • Безплатно вземане на размери и показване на мостри*
НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
3% ОТСТЪПКА!
ВИЖ -> КАТАЛОГ с цени и описание на Врати Хармоника pdf файл Цените са в лева с ДДС
* ако поръчката е под 50 лв.: Вземане на размери + Доставка (за гр.София) - 10 лв.
Към калкулатора
Цветове врати хармоника - бяло и кафяво
Цветове врати хармоника - дървесна имитация

Изберете модел

Изберете цвят

Въведете размери

см.

 

см.
Цена: 0.00 лв.

Забележки:

  • Цените са в лева с ДДС и включена отстъпка за текущия месец
  • НОВО - При цялостно плащане на сумата по договора получавате допълнително
    3% ОТСТЪПКА!
  • Вземане на размери, показване на мостри и доставка - БЕЗПЛАТНО*
  • Монтаж - 15,00 лв./бр.
вземете размери за врати хармоника
Вижте подбрани снимки със завършени от нас проекти за врати хармоника

към галерия